WhatsApp İnternet Olmadan Nasıl Kullanılır?


WhatsApp İnternet Olmadan Nasıl Kullanılır?



WhatsApp normalde internette sohbet, arama ve video izlemenize izin verir. Bir bağlantınız olmadığında, Wi-Fi'ye ve hücresel şebekeye gönderdiğiniz tüm mesajlar asılıdır ve bağlantı kurulduğunda diğer tarafa iletilir. Bununla birlikte, artık yeni bilgi girişi durumunda İnternet olmadan WhatsApp'ı kullanma kabiliyetine sahip olabilirsiniz. Peki, İnternet olmadan WhatsApp'ı kullanmak için hangi yöntemlerin izlenmesi gerekir? İşte WhatsApp'ı internet olmadan kullanmak için adım adım yollar. WhatsApp artık yalnızca Android cihazları için kullanılabilir. IOS'ta, ayarlar bölümü kısıtlı olduğu için proxy ve bağlantı noktası değişimi yapılamadığından kullanılamaz.

INTERNETSİZ WHATSAPP KULLANIMI İÇİN UYGULANACAK ADIMLAR



  • Android cihazınızda Ayarlar> Bağlantılar> Mobil Ağlar bölümüne gidin.
  • Mobil Ağlar bölümünde Erişim Noktası Adları'nı tıklayın.
  • Erişim Noktası Adları ekranında sağ üst taraftaki "ekle" yi tıklayın.
  • Aşağıdaki bilgilere göre doldurun.


İsim: WhatsApp

APN: İnternet

Proxy: 127.0.0.01

Bağlantı noktası: 8080


  • Bunu yaptıktan sonra, profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp seçeneğini seçin.
  • Bunu yaptıktan sonra, telefon 4G bağlantısında kalmaya devam ediyor, ancak GSM şirketi internet harcamalarınızı yansıtmıyor. Normal ayarlara geri dönerseniz, bu işlemde İnternet'i kullanmanız bir anda size yansır.

INTERNETSİZ WHATSAPP KULLANIMI İÇİN  DİĞER YÖNTEMLER 

Tabii ki tek değil. İnternet bağlantınız yoksa popüler mesajlaşma uygulamasını bunun yerine SMS kullanarak kullanabilirsiniz. Hem uygulama arayüzünü hem IOS hem de Android tarafında taklit eden birçok mesajlaşma uygulaması vardır. Bu uygulamaları indirerek cihazınızdan mesaj gönderebilirsiniz.

Whats App Bluetooth Messenger uygulamasını kullanarak yakınlardaki kişilere de mesajlar kolayca gönderebilirsiniz. Bluetooth'un sağlayacağı kısa menzilli radyo frekansını kullanarak kişiye bir mesaj gönderebilirsiniz.

Doğal olarak, bu uygulamayı Google Play'de bulamazsınız. Uygulama, orijinal uygulamayla bağlantı kurmadan adınızı kullanıyor. Ayrıca kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanmaz. Daha doğrusu, şirketle herhangi bir görüşme yapmaz.

Bu noktada dikkatli olmanız gerekir; çünkü Web'de Başar Geliştirici geliştiricisi tarafından bulabileceğiniz bu uygulama, WhatsApp Inc. olarak onaylanmamıştır.

Hâlâ mesaj gönderemiyorsanız, özel olarak satılan paketlere göz atmanız gerekir. Türkiye'de bazı operatörler internet olmadan kullanmanız için özel tarifeler sunuyor. Bu tarifeleri kullanarak, normalde ücretsiz Whats App paketleri aracılığıyla internet bağlantınızdaki tüm şeyleri yapabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski