Black Friday İndirimleri Türkiye Başlama Zamanı



Black Friday İndirimleri Türkiye Başlama Zamanı


Black Friday 2017 indirimlerinin kalan süresi bu yıl Öğretmenler Günü ile çakışan "Kara Cuma" nedeniyle rekor sayıdaki e-ticaret sitelerinin satılması bekleniyor. Siyah Cuma da denilen Black Friday nedir ve mağazalar neden indirim yapıyor konularında bilgi sunacağız. 
Black Friday indirimlerine ilişkin hazırlıkların tamamlandığını açıklayan Hepsiburada, bu yılki kendi rekorunu kırmak istiyor. Perşembe günleri ABD ve Kanada'da kutlanan Şükran Günü ertesi sabah "Kara Cuma" olarak adlandırılır. Açılışın ilk evrelerinde birçok ülkede mağazalar alışılmadık indirimlerle teknoloji ve alış veriş meraklıları satın alır.

TÜRKİYE'DE BLACK FRİDAY NE ZAMAN?


24 Kasım Cuma günü Öğretmenler Günü ile aynı güne denk gelen Black Friday nedeniyle, ülke çapında birçok mağazada büyük indirimler yapılacak. Sony, indirimler için ilk aktörler arasındaydı. Birçok oyunda yüzde 30'a kadar indirim yapan Sony dışında PlayStation Plus abonelik fiyatlarında yüzde 25'lik bir indirim yapılması söz konusudur. 1961'de yerel bir gazetede ilk kez kullanılan "Kara Cuma" kavramı alışveriş merakının yaşandığı özel gün için kalıcı bir isim olarak kullanılmaya başlandı. Türkiye'de alışveriş, normal bir günde kıyasla yüzde 622'lik bir artışla gerçekleşirken, geçmişte en çok tercih edilen ürünler kıyafetler, elektronik ürünler ve kitaplardı.

 

Her önemli satışın yapıldığı özel gününde, alışveriş yolcuları periyodik olarak birbirlerine zor zamanlar yaşayabilirler. Daha fazla ürün satın almak için rekabetin hızlandığı teknoloji meraklıları nedeniyle istenmeyen görüntüler ortaya çıkabilir. E-ticaret sitelerinin yaygın bir şekilde benimsenmesinden sonra bu imgeler raflardı.
 

Hepsiburada'daki 'Efsanevi Cuma' gece yarısı Perşembe ile Cuma arasında bağlantı kuracak. Ürünler üzerinde% 80'e varan indirimlere ek olarak, beyaz eşyadan otomobil lastiğine, kozmetikten cep telefonlarına, Hepsiburada'dan beklemekte olan 10'dan fazla beklemek üzere, 36 kategoride milyonlarca ürüne yılın en iyi indirimlerini uygulayacak milyon ziyaret, yılın en avantajlı ürünlerinden yararlanabileceklerin en hızlı hareket edeceğinin altını çizdi.

BLACK FRIDAY YILIN EN İYİ GÜNÜ OLACAK


Efsanevi cuma günü hakkında konuşan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekci, Perşembe'den Cuma'ya bağlanan akşam saatlerinden itibaren Hepsiburada'ya giren müşterilerimiz gözlerine inanmıyor! Müşterilerimiz ilk kez birçok yeni ürünle buluşacak. Legend Cuma kapsamında milyonlarca kavanozdaki avantajlı fiyatlarına ek olarak, 81 il üzerinde 10.000 iş ortağı ile peraklede büyük bir hareket yaratacağız Müşterilerimiz; Legend Cuma günü 3.000TL'ye kadar yenilenen oda 1.000TL'de yenilenebilir ve bu anlamda 24 Kasım "Yılın En Avantajlı Günü" ilan edildik "dedi.
Hepsiburada, ilgi alanlarına göre gruplandırarak sitede farklı ürünler gösterecektir. Böylece, çevrimiçi müşteriler, birçok ürün ve teklif arasında kendi ilgi alanlarından ürünleri görebilir ve daha rahat bir alışveriş deneyimi yaşayabilir.
 

Geçtiğimiz  '
Black Friday' ile dakikada 350 ürün satan Hepsiburada, bu sene kendi rekorunu kırması için çeşitli yenilikler de sunuyor. Daha önce hiç satılmayan ürünler satan Hepsiburada, Türkiye'de bir e-ticaret platformunda bir ilke imza atarak ev satışı yapacak. Son 3 yılın sektör lideri olan Nef, yalnızca İstanbul'un Çekmeköy'deki ikinci projesi olan Nef Ormantepe'de yalnızca Hepsiburada müşterilerinin özel satış fiyatlarında ödüllendirilecek 3 + 1 daireye sahip olacak. Nef'in Çekmeköy'deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe, 2 gün içinde satılan 497 konuttan sonra sadece efsanevi Cuma'ya özel olarak teklif edilen Nef Ormantepe'de daire satışı kısa sürede tamamlanmalı ve en yüksek seviye Türk e-ticaret geçmişi sürecinin yürütülmesi bekleniyor.
Hepsiburada geçen sene '
Black Friday' gününde 4 milyon kez web sitesini ziyaret etti ve cep telefonu uygulaması 2.5 milyon kez görüntülendi. Siparişlerin çoğu sağlık güzellik kategorisinde alındı, ancak TL bazında en yüksek harcama cep telefonları ve aksesuarlar kategorisinde gerçekleşti.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski