Samsung Galaxy A7 2017 Donanım İnceleme





Samsung Galaxy A7 2017 Donanım İnceleme

Samsung Galaxy A7 2017 cep telefonunu ve teknolojisini yeni bir alana taşıyor. Galaxy A7 2017, diğer galaksi serileriyle karşılaştırıldığında yüksek seviyeli bir yapıya sahip. İlk anlardan ilham aldı. Samsung Galaxy A7 2017'nin en belirgin özelliklerinden biri aşırı su geçirmezliğidir. Suya dayanıklıdır ve diğer galaksilere göre daha farklı bir tasarıma sahiptir. Parmak izi okuyucu teknolojisini içeren A7, 5.7 inçlik bir ekran boyutuna sahiptir. Samsung Galaxy A7 2017 serisi 3GB Ram'dan oluşacak. Aynı zamanda, 32GB dahili hafızalı, 256GB MicroSD hafızalı bu seri de arttırılabilir.



Samsung Galaxy A7 serisi önceki serilerden farklı ve daha gelişmiş bir yapıya sahip. Genel olarak özellikleriyle ilgili olumlu yorumlar yapan kullanıcılar A7 tasarımının ikileminden ayrılmışlardır. Bazı kullanıcılar A7 serisinin tasarımını oldukça başarılı bulmuşken bazı kullanıcılar önceki serilerden daha başarısız olduklarını belirttiler. Samsung galaksi serisinin önceki modellerine baktığımızda, köşelerin her zaman dik olduğu görüyoruz. A7 serisi köşeleri yuvarlatılmıştır. Tasarımın diğer bir önemli özelliği hoparlör. Samsung hoparlörü A7'nin sağ tarafına ilk kez yerleştirdi. Ek olarak, sistematik yönde güçlü bir şekilde karşı gelen A7 işlemci, 8 çekirdekten oluşuyor.



Aküye bakarsanız, sim kartın ve bellek kartı bölmelerinin birbirinden ayrıldığını görebilirsiniz. Önceki seride birbirine bitişik olan bu iki yuva, bu sefer farklı alanlara yerleştirildi. A7 serisinin pil gücü de çok avantajlıdır. A7, 3600 mAh uzun bir batarya ömrüne sahiptir. Tüm bu özelliklere ek olarak kamera başka ilginç bir nokta. Samsung Galaxy A7 2017 serisinin ön ve arka kameraları 16MP çözünürlük sunuyor. Kullanıcıya çift kamera deneyimi yaşatmayı amaçlayan A7, kamera alanında başarılı bir ilk olmuştur. A7 serisinin arkasına baktığımızda büyük bir basitlikle karşı karşıyayız. Telefonun ön kısmı bir önceki seriye kıyasla önemli ölçüde değişti, ancak arka bölüm diğer seriler gibi çok basit bir yapıya sahip.



Genellikle olumlu yorumlar alan ve herhangi bir ihmal işareti göstermeyen A7 serisinin bir dezavantajı vardır. Bu son derece hassas, çünkü parmak izi okuyucu bölümü arka tarafta bulunuyor. Galaxy A7 serisi parmak izlerine karşı çok hassastır. İşletim sistemi olarak Android 6.0.1 de kullanılır. Android işletim sisteminin en güçlü serisi olarak bilinen 6.0.1 Samsun Galaxy A7, doğrudan telefona kuruldu. Telefondan dinlenmek gibi problemlerden kurtulmak için yeni güncellemelere dikkat edilmelidir. Telefonda çok çeşitli sistem ve arabirimler bulunsa da, bazı sistem güncellemeleri telefonu ağırlaştırarak telefona zarar verebilir.
İşletmeler için Google ÇeviriÇevirmen Araç SetiWeb Sitesi ÇevirmeniGlobal Pazar Fırsa

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski